助学站·益阳成人高考网

:提供益阳成考高升专、益阳成考专升本考前辅导成绩查询录取查询及益阳成考网上报名入口!

当前位置:首页>成考辅导 >高起点 >英语

2022年成人高考高起点英语试卷13(基础练习题)

来源:助学站-湖南成人高考网 浏览次数:2057 发布时间:2021-12-23
  • 2022年成考还有很长一段时间,不过,想要参加成考的考生朋友千万不能松懈,从现在开始,就要好好准备复习了。尤其是英语,很多考生败就败在这门学科的考试上面。

2022年成考还有很长一段时间,不过,想要参加成考的考生朋友千万不能松懈,从现在开始,就要好好准备复习了。尤其是英语,很多考生败就败在这门学科的考试上面。

( )6. The girl cried out: “I ________ go out today.”

A. had better not to B. had rather not

C. would rather not to D. would rather not

( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

A. whom B. where C. which D. while

( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

A. had met B. have met C. met D. meet

( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

A. learn B. to learn C. learned D. learning

( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

A. message B. letter C. sentence D. notice

( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

A. However late is he B. However he is late

C. However is he late D. However late he is

( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

I , but I had an unexpected visitor.

A. had B. would C. was going to D. did

( )16.—Who is Jerry Cooper?

— _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

( )18. What did you think of her speech?

She _______for one hour but didn‘t _______ much.

A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

up as a child.

A. which B. where C. that D. when

( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

A. read; was falling B. was reading; fell

C. was reading; was falling D. read; fell

( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.

A. the better voice B. a good voice

C. the best voice D. a better voice

( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

( )23.—Hi, Tracy, you look tired.

—I am tired. I _______ the living room all day.

A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

( )24.—How was your recent visit to Qingdao?

—It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

A. few last sunny B. last few sunny

C. last sunny few D. few sunny last

( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

—They _______ be ready by 12:00.

A. can B. should C. might D. need

( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

A. If B. Whether C. That D. Where

( )30. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

A. add B. add to C. add up to D. add up

参考答案:

6.D 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D 13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B

19.B 20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B 27.A 28.C 29.B 30.A

了解更多“2022年成人高考高起点英语试卷13(基础练习题)”相关内容, 请关注助学站-湖南成人高考网官方微信公众号,湖南最新成考资讯提前知晓!助学站-湖南成人高考网发布湖南成人高考考试资料、湖南成人高考最新资讯、成绩查询、录取分数线等讯息,为全国考生提供免费成人高考咨询服务!

更多内容,请关注助学站-湖南成人高考网官方微信(微信搜索 "助学站")或扫描左边的二维码关注

转载请注明:文章转载自 助学站-湖南成人高考网 [www.zhuxuezhan.com]
本文标签: 成人高考英语    成人高考高起点英语    成人高起点英语   
本文地址:http://yiyang.zhuxuezhan.com/news/show-561.html

【声明】本文内容系助学站-湖南成人高考网编辑,未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

延伸阅读
高起点英语成考辅导
湖南成人高考网上报名
  • 若报名遇到问题,请联系老师:0731-82272864

湖南成人高考推荐信息

测一测
看您适合哪种学历?

1.您目前的学历?

2.您想考取的层次?

3.您更偏向哪种学习方式?

免费咨询

成考专升本>>

益阳成考本科

成考报考入口

益阳成考费用

成考报名时间

成考报名条件

初中学历升本科

免费通话